100 PROSENT NATURLIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!

onsdag, januar 03, 2007

Forsettene fölger


Som vi stig inn i et nytt år vil æ benytt anledninga te å takk all som har bidratt te et herlig år 2006 og vær med å join mæ inn i et enda bedre 2007!
Det e jo på tide med et aldeles så lite tilbakeblikk på min nyttårsforsettaksjon: "Kristin lære sæ å lik, evt akspeter nye grønnsaka"
For dæm som itj veit det, så e æ så og si anti-vegetarianer.. Det her jo temmelig flaut i en en alder av 23 ar, så derfor ska å prøv å venn mæ te en ny grønnsak kvart år. Etter et vel gjennomført "Verdens løkår 2006" e det på tide å evaluer...
  • Æ har definitivt plukka my minner løk ut og av diverse retta!
  • Æ har sjøl laga mat oppte fleire gang med løk i! Altså fullstendig bevisst.
  • Æ har itj bærre spist vanlig løk som avtalt, men også involvert rødløk ved fleir anledninga
  • Æ akspetere stekt løk ( i små bita) så og si FULLT ut!

Æ syns det her e veldig bra for min del og vil si mæ fornøyd med mitt første år med grønnsaksnyttårsforsett.. Men...
Nytt år, nye kvaler, ny grønnsak. KORSEN???
Fikk plutselig litt panikk her i går når æ kom på at æ har itj tenkt på en ny grønnsak? Ka ska det bli det HER året?
Har du tips eller forslag, kom med dæm.. Må bestem mæ innen den 8 januar....

20 Comments:

  • Gulrot er bra! Eller blomkål. Blomkål er godt! Du skal ha all ære for å begynne med løk, altså! Stolt av deg! Gleder meg til å gå mer i klasse med deg, Kristin. Det blir bra!

    By Blogger Linda Therese S. G., at onsdag, 03 januar, 2007  

  • Stangselleri, er ikke så himla glad i det selv, men det er en grønnsak som kan bli likendes...

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 03 januar, 2007  

  • Kan du ikke prøve nokka så utfordrende som oliven? Det e kanskje ikke en grønnsak, men definitivt en vanskelig ting å bli glad i. Men det går! Æ klarte det:)

    Flink har du vært som klare å spise løk. Bra jobba!

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 04 januar, 2007  

  • Pyleva, sorry at jeg motsier deg, men stangselleri er det bare å holde seg langt unna...

    Jeg stemmer for gulrot; sunt, ufattelig mange variasjonsmuligheter- det kan kokes, stekes og knaskes på i stedet for snop (hvis man kommer på en så tullete ide som å ikke spise snop på en stund...) - fullt av D-vitaminer, og bra for synet. Lykke til! Stolt av løken.

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 04 januar, 2007  

  • Gulerot.. DEt like æ liksom. Helst rå da, men akspetere også kokt gulerot sjøl om det e my kjipar. Stangselleri og oliven folkens!! Ka forvente dåkk av mæ?

    By Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin, at torsdag, 04 januar, 2007  

  • Amen kristin. ligge heilt på linja me deg her. grattis me løk. det er en fantastisk grønnsak.

    Utfordre deg på brokkoli.
    Best stekt i olje og litt smør og litt salt på.
    Rå brokkoli er og godt.
    Kokt brokkoli er ok.

    men mye jern og andre snacksne greier i.

    By Anonymous Anonym, at fredag, 05 januar, 2007  

  • Tomat!

    Vældi godt te mat å som snavvel;)

    By Anonymous Anonym, at fredag, 05 januar, 2007  

  • eg veit ikkje heilt ka det heite, men det e kvitt, og fins i skiver på boks... og i wok-blandingar, og det er dødsgodt. Eg lova deg. eg skal presentere deg for denne herligheten når eg snart får sjå deg igjen...du min lille gulrot! love you.

    By Anonymous Anonym, at fredag, 05 januar, 2007  

  • vannkastanje helene. Ganse digg ja,men den e fullstendig godkjent allerede

    By Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin, at lørdag, 06 januar, 2007  

  • Erter...? Erter er faktisk sykt undervurdert!!!

    By Blogger Linda Therese S. G., at lørdag, 06 januar, 2007  

  • forslag:
    bambus....
    baby mais...
    mais...
    blomkål..
    abuerginer...(?)
    avokado..(?)
    erter...

    By Blogger patrick, at lørdag, 06 januar, 2007  

  • Enig med Patrick, blomkål.. Jeg spiser blomkål som snacks nettopp nå...Og tomat også faktisk.. Rosenkål er godt med julemat hvertfall...

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 06 januar, 2007  

  • Du fornekter deg ikke.
    løk(k)e te videre!
    Erik

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 06 januar, 2007  

  • Hurra for brokkoli

    By Anonymous Anonym, at søndag, 07 januar, 2007  

  • Hurra for mais.....eller brokkoli.....eller ssssjjjjjampinjong =)

    By Blogger Hilde, at søndag, 07 januar, 2007  

  • Avgjørelsen e tatt!!
    Årets grønnsak(a) bli brokkoli og agurk! TO faktisk!! Ka gir du mæ...?? Agurk i sæ sjøl vart for liten utfordring og derfor bli den nu kombinert med den ubersunne og my brukte brokkolien. Agurk gjør jo så lite ut av sæ at det ska æ grei å få et mer kjærlig forhold te, men e litt spent på den her rare brokkolien. Men har hørt at den e sunt for så my, så æ prøve mæ nu. Ønsk mæ lykke te!!!! Verdens internasjonale brokkoliår e herved erklært for åpna!!!

    By Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin, at mandag, 08 januar, 2007  

  • oliven og tomat e laaaaaaaaaangt fram i tid folkens..Men takk for my spenstige forslag

    By Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin, at mandag, 08 januar, 2007  

  • Eg foreslåt eggplant!!!
    Godt nyttår til du forresten!!!

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 10 januar, 2007  

  • Sånn i tilfelle du sku bestemme deg for 3 grønnsaker lissom... vet jo aldri...

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 10 januar, 2007  

  • Vi gratulerer Brokkoli og Agurk med denne fornemme seieren! Hell og lykke i det nye året; måtte dere bringe mye grønnhet og glede.

    By Anonymous Anonym, at fredag, 12 januar, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home