100 PROSENT NATURLIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!

torsdag, mai 18, 2006

Hurra for Norge


Liten rapport fra nasjonaldagsfeiringa her nedenunder. Nån har kanskje sjett bilda fra Brisbane..? Vi va visst på tv og Siri Anita hadd greidd å oppdag mæ der te og med. Ellers ligg det og en rapport ute på VG Nett.
Æ må sei æ e glad for at æ havna i Brisbane, siden det e byen som samle mest nordmenn på nasjonaldagen på den sørlige halvkule.Æ gadd itj å kjøp flagg og brosjett (trøng itj ENDA meir og ha med heim..) så æ pynta mæ med hårstrikk i nasjonalfargan! Men det va litt nedtur på vei te skolen. Det virka kun som om det va mæ som hadd pynta mæ og ingen sprang rundt me norske flagg og ropt “gratulere med dagen”! Rart..
På skola va festivitasen mesta plassert på den store plena midt på campus og der va det etterkvart en stor mengde med festkledde menneska med flagg og brosjetta!Og bunada og russeklær!! Mesta norske studenta men også nån eldre og barnefamilia. Vi va vel mellom 500-600 som tassa gjennom sentrum med et fire-mannsorkester og politibil i front. Folk stirra fælt der vi gikk og ropt, hoia og sang av våre lungers fulle hals. Men dæm syns det va litt artig og vi va aille som barn igjen! Tebake på skola va det vaffelsalg med norsk syltetøty. GODE pølsa te salgs (smakt nesten som norsk wienerpølsa) og brus og is.Litt uvant med alkoholsalg på 17.mai men det va nu god stemning. Været holdt sæ temmelig okei heile dagen.I tillegg fikk vi med oss norsk musikk, mannskor, falsk kongefamilie, sekkeløp, potetløp og kjerringbæring som kunne fått fatale utfall..! På kvelden va det party rundt forbi, kun avbrutt av en tv-pause! Prison Break prioriteres framfor vospiel her i gården!!
Alt i alt va det en fin nasjonal-dag. Savna tapto-løp,fyrverkeri og glajazz i kr.sand, men godt fornøyd. Ellers litt skuff å itj få syng Verdalsongen, men fikk bælja i vei på “Idyll” et par gang. Rart ka som kan gi dæ heimlengsel altså. Håpe aill hadd en fin dag og feiring! Ka har æ lært av å feir 17.mai utenlands? Æ e stolt over å vær norsk, æ like landet mitt, det faktum at vi e et FRITT land og at vi e en av få nasjona som virkelig har en sånn festdag for heile familen.
Nasjonalistisk..? Jepp. Men akk så trivelig!

14 Comments:

  • Du var på tv2, når du gikk i toget!!!

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 18 mai, 2006  

  • HURRA FOR 17 MAI! Synd at mensen klare å ødelegga feiringå te en stakkars nasjonalist.

    By Blogger Catti, at torsdag, 18 mai, 2006  

  • Æ savna også verdalsongen! Prøvde et par ganga, men det va ikke det samme uten dæ, så æ bare stoppa midt i 1.vers kver gang. Kankje mest fordi det e du som alltid huske resten av teksten...

    Hipphipp!

    Det va regn her, trøst dæ med det:) Men dog en nydelig dag. Det skal sies.

    By Anonymous Anonym, at torsdag, 18 mai, 2006  

  • Ska sei du har skreve mye interessant på bloggen i min "ikkjesjekksåmångenbloggar" - periode!!

    By Blogger Øyvind, at torsdag, 18 mai, 2006  

  • Takker hr Andreassen. Proeve mitt beste..:)
    uhuu! jag e kjendis!! njaa..Satt aill inn aa saa paa tv eiller? Va det vrikelig saa daarlig vaer?

    By Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin, at fredag, 19 mai, 2006  

  • hehe, det var ikke det beste været nei. Regna veldig under folketoget, men det var ved en tilfeldighet at jeg så det... Du var så vidt med, du gikk ut av skjermen med en gang nesten... Men kjendis er du blitt =)

    By Anonymous Anonym, at fredag, 19 mai, 2006  

  • Apropo Verdalssongen ja;det e bare å slå fast at levanger -valsen ikke kjem i nærheten engang!!!!! trist.. men eller va det da trivelig nok på levang..

    By Anonymous Anonym, at fredag, 19 mai, 2006  

  • 17 mai e fantastisk....
    Eg og såg deg på TV2 nyheitan, Alltid kjekt med kjenntfolk på nyheitan ;)

    By Blogger Tarjei, at fredag, 19 mai, 2006  

  • fett! Traff du Lene Johansen fra Drammen der nede?

    By Blogger Nico, at fredag, 19 mai, 2006  

  • Hehe, konge!

    Så deg på nyhetene jeg også. Bra dere lagde litt leven!

    By Anonymous Anonym, at fredag, 19 mai, 2006  

  • hipp hurra, gøy å være nordmann i utlandet på 17 mai!så deg ikke på tv da...men det er litt dårlig med tv2 her i bolivia.. Men fint vær er det i utlandet og ikke i Norge..
    Bra at du fikk en flott feiring!

    By Anonymous Anonym, at fredag, 19 mai, 2006  

  • gjor ae det,Nico?
    kanskje?
    studere hu paa sunshine coast?

    By Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin, at lørdag, 20 mai, 2006  

  • Siri said...

    Hipp hurra for Norge!
    Igrunnen litt godt å finne ut at d va fleire enn ej so såg dej på nyhetene! Viss ikkje kunne d nesten høres ut so at ej hadde en skikkeli kjip nasjonaldag! Eller evt at ej savna dej so masse at ej hallusinerte! Å d kan nå ikkje folk gå rundt å tru!

    Alt i alt va alle personlihetene mine enige om at d va en flott nasjonaldag, tross været=)=)

    By Anonymous Anonym, at mandag, 22 mai, 2006  

  • jeg så deg også!!! var syk på 17. mai, men friskna til da jeg så deg på tv fra australia!! hurra!!

    By Blogger Rag, at tirsdag, 30 mai, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home