100 PROSENT NATURLIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!

torsdag, mai 04, 2006

Alt-i-ett-innlegg

Har vært litt innaktiv her i det siste, men det e kun på grunn av hektisk kvardag. Hatt en merkelig uke som så og sei har gått i ett
Hadd tenkt å skriv et innlegg om kor og når æ ska reis herfra, men nei. Hadd tenkt å skriv et innlegg om kor møkk en lørdag kan bli, men nei. Hadd tenkt å skriv om ka æ har tenkt på i det siste, men nei. Hadd tenkt å skriv et inlegg der dåkk kunn hjølp mæ å velg nytt kamera men nei. Hadd tenkt å skriv et innlegg om at nu veit æ når æ kjæm heim, men nei. Så det her bli et kombinasjonsinnlegg.Det kjæm IGJEN te å bli langt så æ markere kvart innlegg så du kan les det over fleire daga. Bærre husk korsn innlegg du kom te sist:

Innlegg 1
Sida æ kom heim fra påskeferie, har æ stressa med hjemreise. Den e to mnd unna, men det e itj my tid når det kjæm te endring av flybilletta. Æ hadd hjemreisedato den 27 juni og det va en dust dato som mått endres.Men først mått æ vetta ka æ sku på tampen av det her semesteret. Sku æ vær her så læng som mulig og sjå mest mulig av Australia før æ dro? Eller sku æ dra te Fiji med nån, sida det va så billig. Eller sleng mæ på mine norske venna te Sør-Øst-Asia? Alt æ visst va at æ villa vær heim te sisthelga på Skjærgårds. Så æ satt i gang med Air France-karusellen (ingen hjelp fra STA-Travel, her må det ringes sjøl) Har tatt masse telefona og tenkt my. Sendt masse meldinga rundt om for å sjekk ka vennan min her sku etter skola og te slutt i går vart det bestemt. Æ gadd itj å gambl på at det kanskje vart ledig en dato som passa mæ beir hos AirFrance og ring dæm kvar andre dag fram te juni for å sjekk.. Så æ tok det som va ledig. Så nu drar æ fortsatt den 27 juni te Singapore. Så bli det to uka med Singapore, Malaysia og Thailand før æ vende snuten hjem den 12 juli og lande den 13 juli på Gardermoen. Trøng ingen fanfare, buekorps eller blomsterkvastnedlegging for mine føtter. Men hvis en person kan sei sæ villig te å stå der 14.55 og gi mæ en klem og sei velkommen te Norge så e det evig nok. Hadd vært fint hvis æ har møtt personen før, men ska itj vær vanskelig..

8 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home