100 PROSENT NATURLIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!

torsdag, mai 04, 2006

Jeg blir så j...eg blir så sinna!

Innlegg 2
Helga sku bli så BRA! Særlig lørdagen. Æ sku på ridetur oppi fjellan og så sjå rugby-kamp!!!
Det va my bra som skjedd og som æ fikk opplev den dagen, men så my drit og da!!
Irritasjonsmoment nr1: Organiseringa av turen. Kom itj som en bombe, men det va jo så klart bærre en halvtime på hesteryggen. Og da gikk vi på rekke.. Ellers hadd vi nån temmelige inkompetente ledera som dro oss ut på bush/rainforrest-walk uten å ha PEILING på ko kor vi sku og gikk bærre og tassa rundt med et kart og lurd på kor budhen/regnskogen va hen? Det lurd vi og på.. og gi klare beskjeda eller hold tida e LIVSNØDVENDIG når man e på tur med 50 stk og en gjeng asiatera som ska ta bilda av ALT (inkl hestebæsj..:) Og når vi veit vi e nesten en time forsinka så prøve man og ta igjen det tapte i stedet for å stopp på en plass som e så å si stengt og sei. Her ska vi vær en TIME. Vær så vennlig å vær presis her kl 5.20! Og når kl e 5.20 sitt dæm fortsatt og drikk kaffe og kose sæ, men vi som e på tur har vært ferdig med det vi kunn gjør i over en halvtime!5.35 fant dæm det for godt å kom te bussen etter at vi sto klar og hadd masa på dæm! Her snakke vi om voksne menneska og..så da va vi en time forsinka.
Og når bussen bynt å streik så e det e grei nok grunn, men når dæm sei: Hei vi stoppe på den her bensinstasjonen for å sjekk litt. Bare gå inn å spis og slapp av og gå på do. Og når den plutselig e i orden igjen og æ og Nancy har gjort det TEMMELIG klart at vi må heim fort som f. Og ei anna jente va temmelig dårlig og villa heim, prestere dæm å gå rundt å sei. ” Hei vi e allerede 1,5 time forsinka, men nu e bussen klar.Men bærre bestill ferdig maten, sitt nedd, slapp av og spis i fred og ro. Vi e jo bærre 40 min unna. Det hadd jo vært for my forlangt og bedt dåkk ta med maten på bussen eller vent te vi kjæm fram…” 30 min ventetid!!! Æ va rett og slett forbanna på det tidspunktet. Koffer så sint spør dåkk?
Irritasjonsmoment nr 2:
Æ og Nancy sku nemlig på rugby-kamp! Og vi hadd billetta te 30 dollar som vi itj kunn få selgt. Hadd ting gått etter planen hadd vi to tima på å kom oss dit. Men ettersom forsinkelsan seig på vart det minner og minner muligheta: okei, vi rekk itj å dusj, vi rekk itj å gå heimom, vi rekk itj å hent varme klær, vi rekk itj shuttlebussen opp, vi rekk itj første omgang, vi rekk itj KAMPEN!!!!Det gjor vi da heldigvis. Vi rakk siste omgang. Og billettan kosta bærre 25 dollar (125 kr) men å betal det for 45 min med rugby va temmelig surt. Særlig fordi vi kunna rekt den kampen SJØL med bussprobleman hadd det itj vært for den ELENDIGE ledelsen!!!Men koffer så sint og agressiv Kristin, spør dåkk kanskje?
Irritasjonsmoment 3:
Joda, den dagen bestemt tante Rød for å kom på besøk. Og æ mått gå pent rundt og spør fremmede jenta om dæm hadd tamponga og diverse. Ehe-he..veeldig morsomt. Og så klart kom jo smertan sigan på når æ endelig kom mæ opp på den halvtimen te hesterygg. Mensenvrak på hesterygg e INGEN god kombinasjon og sjøl om det va kjempestas og vær på en hest igjen hadd æ mest lyst te å bærre kom mæ av dæm siste 15 min. Etterpå va det en herlig kombinasjon med busstur oppover svingåte fjellveia og ein stk Kristin som trur hu ska dø av smertan og må konsentrer så hu itj spyr eller besvime. Og når resten av gjengen sku innta en bedre lunsj med utsikt lå æ baki en varm buss i fosterstilling og venta på at min litt-over-anbefalt-dose med dop ska kick inn.Det gjor dæm te slutt,æ fekk sovve litt og kvalmen la sæ så æ greidd å innta lunsj æ og, om enn vertikalt. Men ikke nok med det!
Irritasjonsmoment 4: Digitalkameraet mitt forsvant et eller anna sted på vei ned fra fjellet og halvveis inni andre omgan på rugbykampen!! GNURF
Men egentlig va det litt kjekt. Va på vin-smakeri og Æ fant faktisk nån vina æ likt! Drakk vel nærmar to glass te sammen for 3 dollar (15kr) vi fikk gått litt i regnskog og æ fikk jo vaffal 15 fine min på hesteryggen.
Så vart æ sur igjen fordi det itj gikk nån tidlige tog nordover dagen etterpå så æ kun join vennan min på stranda i Noosa. Men dro opp likkavæl, brukt 4 tima på reise og det va itj godt vær engang når æ endelig kom fram. MEN fikk sjett en stk god film (The worlds fastest Indian) og fikk en fin mandag på ei nydelig strand, uten høye bygninga, stappfullt av folk og livvakta som fortelle dæ kor du kan svøm eller ikke. Problemet med at det itj va nån livvakta der va nettopp det at det va en slags form for nudiststrand. Så æ vart eksponert for litt meir tissefanta enn nødvendig etter mi meining..Men det funke greitt så læng dæm va langt bort, æ såg ned og konsentrert mæ om bading,soling og sandslott! Æ og Anne my tyske venninne laga et STORT og avansert sandslott. Hadd heilt glømt kor artig det va å bygg ting m egen hender..så det vart en god dag. Endelig fikk æ sunshine på the Sunshine Coast og det va digg!

6 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home