100 PROSENT NATURLIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!

torsdag, mai 04, 2006

Inni mitt hooode

Innlegg 3
Ka har æ tenkt på i det siste? JA sei, det…Har slette med litt dårlig samvittighet ovenfor at æ drar fra Australia så tidlig. Mine internasjonale venna ska bli her langt utti juli, august, september og skjønne itj koffer æ vil dra heim så tidlig. Og æ har kjent på presset om å ha det gøy heile tida, oppleve mest mulig, sjå mest mulig og reis mest mulig. Æ har kjent på et press skapt av mine egne og andres forventninga, men nu gidd æ itj å kjenn på det meir. Æ vil gjerne forklar for dåkk. Men først ska dåkk vetta at æ sitt itj heim og grin og lengte heim heile tida altså.
Traff en kamerat i går. Fortalt han om NZ i påska. Det va fancy tur, sa han. (Javel, tenkt æ, e det så fancy da?) Han hadd nemlig ailler vært overseas.(den e grei, tenkt æ. Australia e jo et STORT land og det ligg itj akkurat i nærheten av nå..) Han hadd faktisk ailler vært på et fly.OI! (endelig fikk æ møt en av dæm. Dæm som ailler har vært på et fly..) Og da tenkt æ. Kor heldig æ e! Æ har dratt te NZ og nu ska æ te Asia en svipptur, har vært I Adelaide og ska sannsynligvis te Frser Island. Æ har gjort MASSE og meir ska det bli før æ drar. Æ trøng itj å ha dårlig samvittighet for at æ drar tidlig. Australia e STORT og hvis man itj har masse tid og peng e det UMULIG å sjå alt.
Så æ har gitt det opp. Og sjøl om æ har pæng og tid te å dra te Sydney f.eks som æ har lyst te, så veit æ itj om æ gidd for æ har ingen å dra med. Enten så har folk vært der eller så ska dæm dit seinar når æ itj kan eller så har dæm itj råd. Og da GIDD æ faktisk itj å dra alein te en storby bærre for å ha ”vært der” For all verden reisemål og opplevelsa e itj verdt my for mæ hvis æ itj kan del dæm med nån.. Æ vil dra tebake te Australia en gang med nån gode venna eller forhåpentligvis min framtidige og opplev det igjen med nån æ e e glad i og bryr mæ om.
En kamerat spurt mæ etter æ hadd forklart korsn æ hadd det her nede over messenger. Så du stortrives ikke altså? Nei, æ gjør faktisk itj det. Æ har det topp, oppleve masse, treffe masse interessante folk, gjør masse gøy, men æ stortrives ikke. Koffer? Fordi mesteparten av tida e det kvardagsliv. Sjøl om sola skin her og det e konstant sommervær så e det itj paradis fordi om. Her og må æ stå tidlig opp, gjør kjedelige oppgava, handle mat, vask klær, rydd, sja tv osv osv.. Og kvardagsliv i KR.sand va SÅ my beir enn kvardgasliv i Brisbane. Koffer? Fordi æ va omgitt av så mang fantastiske folk. Så mang utrulig digge vænna og bekjente som gjor kvardagsliv te en fest! Det tar tid og finn så mang bra folk, det tok mæ 2,5 år i Kr.sand. Og æ har kun vært i Brisbane i 3 mnd.
Æ har oppdaga at æ E veldig avhengig av mine vænna og familie. Og det at dåkk har vært så langt unna har vært det vanskeligste her nede. Itj språket eller kulturen eller skola. Men som sagt æ har det veldig bra. Har fått masse gode vænna fra over heile verden som æ har hatt nån herlige opplevelsa med. Men dæm får venna på besøk og har masse tid te å reis i sommer. Men for mæ friste det meir å kom heim. Sara og Tara-show med SOLVEIG på UNG i Grimstad. 50-årsdag med den nydelige familien min samla. Sommerferie i Norge. Leder på Arena. Bryllup te Tina og Simen. For nån høres det kanskje itj like digg ut som snorkling på Great barrier reef, men for mæ høres det ut som himmelen. Gode opplevelsa med folk æ e glad i.. Æ syns æ har vært flink når æ kjæm heim æ. Æ har vært borte fra aill kjente i 5 mnd. Æ har faktisk gjort det. Dratt te Australia alein. Sjett masse Australia, New Zealand, Singapore, Malaysia og Thailand. Sjett og opplevd masse. Blitt utfordra og har lært. Og forhåpentligvis blitt litt brun ...

5 Comments:

  • så flott at du er ærlig!
    du e MENNESKELIG allikevel!!!
    eg har lurt på ke overmenneske du e som reise ned heilt ALEINA, storkose deg fra første stund,skaffe deg mange venner og livet e en fest! Det har vært heilt ufattelig for meg, fordi eg har for det første aldri turd å dra, og hvis eg dro så hadde eg alerede ette en uke bare savnet hjem.

    By Blogger Catti, at torsdag, 04 mai, 2006  

  • korsn kjaem du te aa klar dae i kristiansand?

    By Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin, at fredag, 05 mai, 2006  

  • Skal du også i brullup til Tina og Simen? Så gøy!!! Da sees vi der!!! JIPPI!!! Gleder meg til du kommer hjem Kristin! Kjempeklem!

    By Blogger Linda Therese S. G., at onsdag, 10 mai, 2006  

  • Great site lots of usefull infomation here.
    »

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 24 mai, 2006  

  • Great site lots of usefull infomation here.
    »

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 24 mai, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home