100 PROSENT NATURLIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!

mandag, oktober 10, 2005

NM i slækk!!!

Navla driiid...
Ka skje m å vær treig?Kanskje har det nå m d faktum at æ itj har maskin m internett, eller e bærre en latpeis..Kjapp oppdatering:

-Syden va bra, brunfargen borte
- HE HE!! Fikk Salmonella!!!! Mitt livs andre sykehusbesøk, ned 5 kg på to daga og masse anna morro som magekrampa og feber og ikke minst en 7-siders 14-spørsmål om alt-du-gjor-i-Syden-spørreundersøkelse fra Statens Salmonella-helse-tilsyn.Festlig men heldigvis over..
- Ferdig med en modul på Ansgar: Norsk musikkhistorie ( hipp hipp heisann hurra)
- Begynt på en ny monstermodul: MASSE arrangering (som egentlig e gøy, men bærre stress..) og filmmusikk som rett og slett bærre e stas. TRE sanga på cd samt oppgave 2500 ord. I am screwed!! kan man egentlig si det på norsk når man e kristen? eg undrast...
- Sara og Tara går framover. Alt e egentlig på plass utenom showet nu.. Men det bynne å ta form.
-Har BÆRRE kristne omgangskretsa.Litt skummelt. TRE kvelda i uka e det salem-aktiviteta og Salem på søndag og quellsport på fredag og Ansgar heile uka! Freaky! det verste e at æ bynne å bli vant te det. Farlig, æ kjæm jo fra Verdal'n!
- I dag bli søknaden te Australia sendt. Fagan e godkjent av Ansgar og æ trur føglan ta mæ at æ drar. SKUMMELT, spennanes og morsomt
- Still single. Som æ sa te pappa i går på telefonen. Hadd æ i det hele tatt vært i nærheten av å hatt nå på gang så sku æ gitt dæ beskjed.Vil kanskje itj dra den så langt i forhold te bloggen. Men fåræ mæ type nån gang så vil æ definitivt sterkt vurder å lægg det et som en posting. You'll know..Hvis itj samfunnet har utvikla såpass at blogging over og ut- kaffegrut.
Uansett kompis-Kristin lenge leve!
-livet e godt
-men æ e stressa
-men livet e godt
-Gud e beir
- Æ e sulten

2 Comments:

  • Tjohei kjøttdeig! ka skjer med all den reklame gregreia på alle bloggan? dem er frekk, frekk, herrrrlig frekk! Kristin, æ like dæ! Takk for din omtanke for dialekta mi for tida. Godt å ha dæ! Snuppesnaps!

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 29 oktober, 2005  

  • Hei du!

    Nå har jeg lagt en link til sida di på sida mi, så nå får du nok noe "inni hampen møe" besøk!

    Kos deeeeg!

    By Blogger Tor Gunnar, at mandag, 07 november, 2005  

Legg inn en kommentar

<< Home